ACEMA nabízí okamžitou pomoc lidem zasaženým tornádem

Licencovaný poskytovatel úvěrů, společnost ACEMA Credit Czech, a.s., se rozhodla bezodkladně podpořit lidi, kteří byli v minulém týdnu postiženi tornádem. Kromě podpory svých stávajících klientů, uvolní bez nároku na honorář i 20 milionů na úvěry na financování oprav.


Výrazné snížení úroku klientům a finance ihned bez čekání na pojišťovnu

Společnost ACEMA si je vědoma toho, že je nastalou kritickou situaci třeba řešit okamžitě. Svým klientům proto neprodleně poskytne peníze na rekonstrukci poničených nemovitostí, nebude čekat na plnění od pojišťoven. Dále jim odloží splátky jistiny a sníží jim úrok na aktuální sazbu ČNB tj. 0,5 % p.a. do konce úvěrové smlouvy.

20 milionů na financování oprav

Dále ACEMA okamžitě uvolnila 20 milionů korun, o které budou moci formou speciálního úvěru s úrokem 0,5 % p.a. žádat lidé zasažení čtvrtečními ničivými bouřemi. Zvýhodněné úvěry budou určeny na financování oprav zasažených nemovitostí. Přičemž budou zveřejněny na investiční platformě Bondster a bude se do nich mít možnost zapojit široká veřejnost. Pokud se veřejnost na tyto úvěry složí, ACEMA poskytne dalších 20 milionů ze svých zdrojů. ACEMA tak věří, že za pomoci veřejnosti celková pomoc dosáhne až 100 milionů Kč.

„Vyzýváme lidi, kteří byli poškozeni včerejším živlem, aby společnost ACEMA neváhali kontaktovat s žádostí o financování,“ říká Lukáš Zaňák předseda představenstva společnosti ACEMA.

Obraťte se na nás na infolince 800 900 910 s promokódem TORNADO!



Zapojení veřejnosti

Prostřednictvím investiční platformy Bondster.cz tak má veřejnost možnost se okamžitě zapojit a pomoct tak potřebným velice jednoduchým způsobem. V případě, že se rozhodnete pomoct jakoukoliv částkou,například půjčíte 1 000 Kč, bude vám postupně vráceno těchto 1000 Kč ve splátkách s úrokem 0,5 % p.a. ACEMA poskytuje 100 % záruku za splácení těchto úvěrů pro případ, že by dlužníci úvěr nespláceli. ACEMA i Bondster se zcela vzdávají honoráře.

„Naším společným cílem je poskytnout okamžitou finanční pomoc potřebným lidem, kteří se znenadání vyskytli v bezprostřední nouzi. Proto žádáme spoluobčany nepostižené živlem, aby svojí solidaritou pomohli lidem v nouzi, ať už prostřednictvím naší online platformy, nebo jiným způsobem, který je v jejich silách,“ dodává CEO Bondsteru Pavel Klema.

Rádi vám poradíme

Zavolejte nám nebo napište e-mail.

800 900 910 info@acema.cz
Zavolejte nám