Máte hypotéku a potřebujete další úvěr?

Máte hypotéku a potřebujete další úvěr? U nás dostanete druhou hypotéku a klidně ručíte nemovitostí, na kterou už jednu hypotéku máte.

Druhá hypotéka, kterou my nazýváme Dohypotéka, je úvěr určený na cokoliv. Dohypotéku můžete využít i na refinancování nevýhodných půjček. Dokážeme zajistit finance až do 85 % hodnoty vaší nemovitosti, přičemž nezáleží, jaký typ úvěru je již nemovitostí zajištěn. Na rozdíl od bank nám totiž nevadí ručení nemovitostí zatíženou hypotékou.

Termín druhá hypotéka neboli Dohypotéka tedy neznamená jen další úvěr na nemovitost. Pod tímto názvem nabízíme velmi zajímavou možnost financování vašich potřeb. Ocení ji například podnikatelé a živnostníci, kteří zvažují vzít si úvěr na další rozvoj své činnosti a mohou ručit nemovitostí.

Pokud už máte jednu hypotéku, máte málo možností, jak získat další úvěr. Banka vám zpravidla nepůjčí, a tak se musíte spolehnout na drahé půjčky typu kontokorentu či nezajištěného úvěru. Naše Dohypotéka je tudíž výhodnou variantou, jak získat další finance. My říkáme, že se s námi se můžete "dohypotékovat".

Dohypotéku neboli druhý úvěr v pořadí mohou využít fyzické i právnické osoby. Minimální výše úvěru je 100 000 korun, ale běžně poskytujeme úvěry v rozmezí 3-5 milionů korun. Finance vám poskytneme rychle, bez nahlížení do registru, složité administrativy a s výhodným úrokem.

V nebankovních podnikatelských úvěrech je licencovaná společnost ACEMA jedničkou. Na trhu je více jak 20 let, profinancovala přes 6 miliard korun a poskytla úvěry více jak 18 000 klientům, z nichž 22 % čerpá úvěry opakovaně.

A co o nás řekli klienti, kteří využili financování druhou hypotékou?

„Potřeboval jsem zmodernizovat svoji truhlářskou firmu zakoupením nové CNC frézy, kterou jsem chtěl financovat úvěrem. Protože ale mám dům s hypotékou, banka mi peníze nepůjčila. Nakonec jsem to vyřešil díky Acemě, kde mi půjčili snadno a rychle a nevadilo jim, že budu ručit stejnou nemovitostí. Díky tomu, že cena mého domu už několikrát stoupla, jsem dosáhl na úvěr na zakoupení i poměrně finančně náročného zařízení.“

Martin, majitel truhlářské firmy

„Ke svému domu jsem potřebovala přistavět prostory pro kadeřnický salón. Ideálním řešením pro tento účel bylo přestavět starou kůlnu, která sousedí s mým domem. Na projekt mi ale chyběly finance. A protože už mám hypotéku na dům, banka mi na rekonstrukci nepůjčila. Kamarád mi poradil, ať se obrátím na poskytovatele nebankovních úvěrů Acemu, že s nimi má dobré zkušenosti. Musela jsem mu dát za pravdu. Jednání bylo perfektní a profesionální a moc mě překvapila rychlost a jednoduchost získání úvěru. Teď Acemu doporučuji kamarádce, která si pro své podnikání potřebuje koupit dodávku.“

Petra, OSVČ

Rádi vám poradíme

Zavolejte nám nebo napište e-mail.

800 900 910 info@acema.cz
Zavolejte nám