Dron ACEMÁK přiletěl do UNYP ARENY a podpořil hráče florbalového týmu ACEMA Sparta Praha

V polovině března zavítali fanoušci českého florbalu do pražské UNYP ARENY, kde se uskutečnilo třetí čtvrtfinále playoff. Sobotní ACEMA GAME patřilo tradičně finanční společnosti ACEMA Credit Czech, jakožto dlouholetému generálnímu partnerovi florbalového týmu ACEMA Sparta Praha.

Nad hlavami návštěvníků se proháněl dron ACEMÁK, který ze vzduchu natáčel nástup týmů i průběh celého utkání. Unikátní záběry z dronu zachycuje video níže.

ACEMA připravila i bohatý doprovodný program. Návštěvníci si mohli hned u vstupu do UNYP ARENY vyzkoušet střelbu na přesnost. Hlavní soutěž ovšem proběhla o první a druhé přestávce přímo na hrací ploše. Soutěžilo se ve střelbě na gólmana. Pro nejlepší střelce si ACEMA připravila dárky v podobě nového sparťanského merche. Vítěz získal mikinu, druhý umístěný si odnesl snapback a třetí praktický kulich.

I když pro hráče ACEMA Sparta Praha sezóna končí, odchází se vztyčenou hlavou. Hráčům Sparty přejeme hodně úspěchů v nadcházející sezóně, která věříme přinese zisk vytouženého poháru.

Rádi vám poradíme

Zavolejte nám nebo napište e-mail.

800 900 910 info@acema.cz
Zavolejte nám