ACEMA varuje před nesolidním jednáním

Na českém trhu se v poslední době objevila řada nových finančních poskytovatelů z řad právnických a fyzických osob půjčujících peníze. Doporučujeme si je velmi dobře prověřit. Mnoho nových společností totiž zdaleka nedosahuje kvality zaběhnutých společností. Podmínky poskytnutí úvěru některých z nich mohou dokonce být pro klienty velmi nevýhodné až nebezpečné.

Apelujeme proto na jejich potencionální klienty, aby pečlivě četli smlouvy a snažili se u těchto subjektů bez historie zjistit co možná nejvíce informací o jejich fungování a praktikách. Smlouvy těchto nesolidních společností totiž bývají často nastavené tak, aby klienty připravily o nemovitost.

ACEMA je na trhu již 20 let

Oproti tomu konkrétně společnost ACEMA vykazuje dlouhodobě stabilní výsledky a vysokou kvalitu poskytovaných služeb. V loňském roce navzdory pandemii covidu navíc zefektivnila své interní procesy, zvýšila rychlost poskytování úvěrů a potvrdila své vedoucí postavení na českém trhu. ACEMA je dlouhodobě silná i finančně a má k dispozici kapitál, díky čemuž je schopna vyplatit peníze rychleji než konkurence. Při podpisu smlouvy navíc poskytuje okamžitou zálohu v hotovosti až 200 000 Kč.

Podnikatelé a OSVČ pak mohou získat úvěr ve výši až 50 000 000 Kč s úrokovou sazbou od 8,69 % p.a. Úvěry s ručením Business nevyžadují žádné složité papírování ani nahlížení do registrů. Jsou jištěny nemovitostí a nabízí zálohu až 1 000 000 Kč při podpisu smlouvy.

Jde to i bez banky

Cílem společnosti ACEMA je i nadále podporovat podnikatele a živnostníky včetně těch, kteří v této komplikované době s žádostí u svých bank neuspějí. A to včetně podnikatelských činností (v současné době často bankami opomíjených) zaměřených na cestovní ruch, provozování restaurací, hotelů a jiných ubytovacích zařízení.

Rádi vám poradíme

Zavolejte nám nebo napište e-mail.

800 900 910 info@acema.cz
Zavolejte nám