Nové developerské úvěry s okamžitým čerpáním

Acema přináší zcela nové developerské úvěry, které jsou šité na míru developerům, podnikatelům a investorům zaměřujícím se na oblast realit.


Financování menších realitních projektů

Úvěry jsou určeny primárně na financování individuálních realitních projektů. Zejména na výstavbu, koupi a případně následnou rekonstrukci nemovitostí, kdy záměrem je tyto nemovitosti následně prodat nebo pronajímat. Úvěr lze čerpat například i na nákup pozemků určených k zasíťování či k výstavbě. Žadatel nemusí být nutně zkušený developer. S developerským úvěrem může účelně investovat a vydělat každý.

Jedinečný finanční produkt s individuálním nastavením podmínek

Developerské úvěry jsou na českém trhu unikátní. Podnikatelům a investorům umožňují reagovat pružně, což je v oblasti realit naprosto klíčové. Konkrétní podmínky úvěru jsou přitom nastavovány u každého klienta a projektu individuálně. Každý projekt je totiž jedinečný. A my víme, jak důležité je požadavky a očekávání každého klienta pochopit a společně nastavit úvěr tak, aby maximálně odpovídal aktuálním potřebám klienta. Přičemž peníze lze čerpat i v podobě překlenovacího úvěru.

Bez složité administrativy

Úvěry jsou připravené tak, aby pro vás představovaly opravdu jen minimální administrativní zátěž. Schválení developerského úvěru je ze strany Acemy jednoduché, bez složitého papírování a nutnosti dokládat ekonomické výkazy.

Okamžité čerpání úvěru

Hlavní výhodou developerského úvěru je jeho snadné a rychlé vyřízení a možnost okamžitého čerpání. Pro některé podnikatele může být přitom velmi užitečné předschválení úvěru a vyčkání na vhodnou investiční příležitost. Speciálně u nemovitostí je v dnešní době třeba reagovat na příležitosti okamžitě. Proto s vámi jednoduše vše s předstihem připravíme a v případě, že se objeví vhodná obchodní příležitost, můžete úvěr začít čerpat ihned. Se sjednáním úvěru proto neváhejte a až se objeví vhodná investiční příležitost, budete na ni připraveni!

Rádi vám poradíme

Zavolejte nám nebo napište e-mail.

800 900 910 info@acema.cz
Zavolejte nám