ACEMA na platformě BONDSTER nabízí investice do úvěrů zajištěných nemovitostmi i kryptoměnou

ACEMA Credit Czech dlouhodobě spolupracuje s investiční platformou BONDSTER, kde lze investovat do různých typů úvěrů s pevným výnosem až 17 % ročně. Mezi nejžádanější patří úvěry zajištěné nemovitostmi a kryptoměnou. V čem jsou tyto investice jedinečné?

Společnost ACEMA Credit Czech je na českém trhu již od roku 2000 a dnes patří mezi přední poskytovatele financování. V České republice dlouhodobě poskytuje nejvýhodnější nebankovní úvěry pro podnikatele a živnostníky. V nabídce společnosti jsou rovněž úvěry pro spotřebitele. ACEMA od okamžiku svého založení obsloužila téměř 19 000 klientů a poskytla jim finanční pomoc v souhrnné výši přesahující 7 miliard korun.

ACEMA nabízí nejen výhodné úvěrové produkty, ale také přináší řadu zajímavých investičních příležitostí. Na platformě BONDSTER pravidelně vystavuje zejména úvěry zajištěné nemovitostmi, které se nacházejí na území České republiky. Tyto nabídky jsou pro investory relativně velmi bezpečné a poskytují jim vysokou míru jistoty, že v případě defaultu dlužníka dojde k navrácení investic. ACEMA při schvalování žádostí o úvěr dbá na to, aby byla nemovitost kvalitní a dostatečně likvidní.

U vybraných úvěrů je nabízena možnost vystoupení z investice za předem daný poplatek nebo také garance zpětného odkupu. Investice do úvěrů nabízejí oproti volatilním aktivům pevný výnos. V případě úvěrů zajištěných nemovitostmi dosahují roční úrokové sazby až 14 %.

ACEMA od roku 2021 zařazuje do nabídky platformy BONDSTER také úvěry zajištěné kryptoměnou. Tyto úvěry jsou na trhu zcela unikátní, což potvrzuje i vysoký zájem ze strany investorů. Nově vystavené úvěry jsou vždy během krátké chvíle proinvestovány. Pro zájemce, kteří požadují vyšší výnos (pozn. až 17 % p.a.), je určena nabídka podnikatelských úvěrů bez zajištění (pozn. typ úvěru Business Invest). V současné době je možné investovat do úvěrů v korunách i eurech.

Poskytované úvěry ACEMA vždy nejdříve financuje z vlastních zdrojů a pouze u vybraných úvěrů nabízí možnost jejich spolufinancování.

ACEMA na platformě BONDSTER doposud proinvestovala úvěry v souhrnné hodnotě jedné miliardy korun. Průměrný roční výnos pro investory se aktuálně pohybuje na úrovni 10 %. Všechny dosud nabízené úvěry na platformě Bondster byly vždy řádně splaceny.

Finanční společnost ACEMA získala od platformy BONDSTER ratingové hodnocení A a disponuje tedy velmi silnou schopností dostát svým finančním závazkům.

TIP: Chcete se o společnosti ACEMA a investicích do úvěrů dozvědět více? Podívejte se na video rozhovor s Lukášem Zaňákem, předsedou představenstva společnosti ACEMA Credit Czech.

Rádi vám poradíme

Zavolejte nám nebo napište e-mail.

800 900 910 info@acema.cz
Zavolejte nám